Denne nettsiden oppdateres for tiden ikke men brukes av BRODs medlemmer for registrering av salgsstatistikk.
Bryggeri- og drikkevareforeningen har nå fått nye nettsider med informasjon om organisasjonens arbeid. Besøk oss gjerne på bryggeriforeningen.no.
drikkeglede.no vil i løpet av sommeren gjenoppstå som et nettsted med informasjon og inspirasjonsartikler om din favorittdrikke.

Du er her:

Bryggekunsten

  • 10.03.2020

    Overnaturlig godt

    Gjæring av øl var lenge forbundet med trolldom. Men så var jo også det magiske brygget drikkeklart når gjærsoppen i likhet med heksene fløt opp til overflaten.

  • 10.03.2020

    Mye godt i undergjæret

    Det er ikke mer enn noen hundre år siden vi endelig fant ut hvordan vi skulle gjøre det, men uten undergjæret øl hadde ingen nordmenn snakket om pilsen.

  • 10.03.2020

    Ølbrygging

    Øl inneholder vanligvis fire hovedingredienser: Vann, malt, humle og gjær. Her er et crash-kurs i bryggekunsten!

  • 10.03.2020

    Flerårig spontanitet

    Du skal ha god tålmodighet for å brygge øl på den opprinnelige måten.

Bryggeri- og drikkevareforeningen | Næringslivets Hus | Middelthunsgate 27 | Majorstuen | Oslo | info@drikkeglede.no