Denne nettsiden oppdateres for tiden ikke men brukes av BRODs medlemmer for registrering av salgsstatistikk.
Bryggeri- og drikkevareforeningen har nå fått nye nettsider med informasjon om organisasjonens arbeid. Besøk oss gjerne på bryggeriforeningen.no.
drikkeglede.no vil i løpet av sommeren gjenoppstå som et nettsted med informasjon og inspirasjonsartikler om din favorittdrikke.

Du er her:

Marianne Olaisen
Marianne Olaisen

Vinner av bryggeripass-konkurransen ble Marianne Olaisen

I sommer lanserte BROD "Bryggeripasset", der ferierende ølhunder kunne få stempel fra norske bryggerier. De som hadde 10 stempel eller flere innen 1.12. var med på trekningen om en helg i Flåm, med opphold på Flåmsbrygga og omvisning med ølsmaking på Ægir bryggeri. Av de mange som fikk samlet nok stempel innen fristen ble Marianne Olaisen fra Sandnes trukket ut som vinner.
  • Skrevet av: Hege Ramseng
  • Dato: 03.12.2020
  • Skriv ut

Responsen på passet har vært overveldende, og flere tusen eksemplarer ble revet bort i løpet av sommermånedene. Vi tar med oss erfaringene fra i år, og viderefører konseptet i 2021. Dette er en flott måte for publikum å bli kjent med den fantastiske ølkulturen vi har her i Norge.

Marianne Olaisen uttalte følgende da vi overbrakte nyheten:

For en gledelig overraskelse, tusen takk. Dette blir kanonspennende!
Sommeren 2020 hadde vi tenkt å kjøre en tur til Europa og Italia, men som alle vet så ble det litt vanskelig dette året. Vi bestemte oss for å oppleve Norge og mulighetene der. Min samboer Jan Eirik hadde hørt om bryggeripasset og vi bestilte dette. Det første bryggeriet var Ægir på Flåm og så gikk turen videre nordover helt til Bodø.
Det har vært en opplevelse og en fantastisk mottakelse på de forskjellige bryggeriene. Vi har fått omvisning hos alle og møtt noen entusiastiske bryggere i alle de 17 bryggeriene vi har besøkt.
Det er jo ikke tvil hva vi skal gjøre neste sommerferie. Takk for en kjekk ide med bryggeripasset og tusen takk for premien som vi gleder oss helt sykt til.

www.bryggeripasset.no

Norske bryggerier

Se oversikt over norske bryggerier. Klikk her

Ølskolen

Lær mer om øl.
Klikk her

Bryggeri- og drikkevareforeningen | Næringslivets Hus | Middelthunsgate 27 | Majorstuen | Oslo | info@drikkeglede.no