Du er her:

Øl og mat

  • 18.11.2015

    Matoppskrifter

    Øl kan sette ekstra spiss på måltidet – både ved siden av og i maten. Drikk gjerne det samme ølet som du brukte i middagen, til middagen. Her finner du noen matoppskrifter med øl som kan være til inspirasjon.

  • 28.10.2015

    Øl i mat

    Det er over 800 smakskomponenter i øl. Øl er flytende krydder og virker som smakskatalysator. Ølet bidrar til å få andre smakstyper til å tre tydeligere fram og forsterke krydderier og råvarenes egen smak.

  • 29.10.2015

    Øl til mat

    Øl skifter karakter når vi kombinerer det med mat. Derfor kan det være lurt å alltid smake på ølet alene først, deretter smake på maten, og så til sist smake øl og mat sammen.

Bryggeri- og drikkevareforeningen | Næringslivets Hus | Middelthunsgate 27 | Majorstuen | Oslo | info@drikkeglede.no