Du er her:

Aktueltsaker

  • 21.06.2017

    Nøisom nominert til MENYs Matskattstipend 2017

    Nøisom i Fredrikstad er en av 10 kandidater som MENY-Lauget har nominert til årets stipend. Det å bli nominert betyr at bryggeriet er rangert i toppsjiktet av norske lokalmat(- og drikke)produsenter, men det er også en bekreft...

  • 20.06.2017

    Alkoholfritt økologisk øl

    Vi markedsfører vanligvis ikke enkeltprodukter fra våre medlemsbryggerier, men når Grim & Gryt Økobryggeri har kommet med landets første økologiske alkoholfrie håndverksøl; "Grimstadvatn", er det lov med et aldri så lite ...

  • 20.04.2017

    Nytt fra Danmark

    I den siste utgaven av bladet til Dansk Bryggeriforening kan du bl.a. lese at et par øl daglig beskytter hjertet, og at optimismen er stor i danske bryggerier. - Ølsalget stiger, og det investeres i både utstyr og flere ansatte...

  • 14.03.2017

    - Ja til innholdsmerking av øl

    EU vil at alkohol skal merkes med ingredienser og næringsinnhold på samme måte som annen mat og drikke. - Forslaget har vår fulle støtte. Folk har krav på å vite hva de putter i munnen, sier direktør Petter Nome i Bryggeri...

  • 09.03.2017

    Konkrete mål for bedre kosthold

    Regjeringen la nylig frem en ny nasjonal handlingsplan for bedre kosthold, hvor intensjonsavtalen for et sunnere kosthold som mat- og drikkenæringen og myndighetene signerte i desember 2016 er sentral.

  • 23.01.2017

    Nøgne Ø hedret i Berlin

    Under åpningsdagen på verdens største mat- og reiselivsmesse Grüne Woche i Berlin forrige uke ble Nøgne Ø tildelt kvalitetsmerket Spesialitet for sitt heilnorske øl " Norsk høst".

  • 10.01.2017

    12 bryggerier representert på Grüne Woche i Berlin

    I 2017 er hele 12 norske bryggerier representert på Internationale Grüne Woche (IGW) i Berlin, som i år arrangeres i tiden 20. til 29. januar. IGW startet i 1926 som en landbruksmesse, men har siden utviklet seg til Europas st...

  • 07.12.2016

    19 prosent mindre sukker fra brus før 2020

    Brus og saftprodusentene i Norge har blitt enige om verdens mest ambisiøse mål for å redusere sukkerinnholdet fra brus, saft og andre søtede drikker: Innen 2020 skal slike drikker ha 19 prosent mindre sukker.

  • 28.10.2016

    Økernhjemmet er Årets Ølhund

    Økernhjemmet i Oslo er kåret til Årets Ølhund 2016 for å ha skapt trivsel, glede og livskvalitet for gamle mennesker i hovedstaden.

  • 27.09.2016

    Sukkerfri brus-sommer

    I august passerte det norske folk en magisk grense: For første gang i norsk brushistorie var over halvparten av brusen vi drakk uten sukker, nærmere bestemt 53 %.

Bryggeri- og drikkevareforeningen | Næringslivets Hus | Middelthunsgate 27 | Majorstuen | Oslo | info@drikkeglede.no