Du er her:

Lofoten

Lofotpils - Smaken av rå natur

LOFOTPILS AS har sin produksjon i Svolvær, Lofoten, og ble stiftet høsten 2006. Råvarene i Lofotpils er først og fremst, ekte friskt vann fra Lofotjellene, mens malt, humle og gjær er levert fra anerkjente leverandører i Europa.
  • Skrevet av: Hege Ramseng
  • Dato: 06.01.2019
  • Skriv ut

Historisk sett ble første brygg satt 2. november 2014, første tapping av øl i flaske var 5. desember 2014, første tapping i boks var 31. januar 2015 og første tapping i fat var til VM i Skreifiske, 20-21 mars 2015.

Lofotpils vil i sin produksjon fokusere på "smaken av Lofoten" og mener den rene smaken kommer best fram i form av øl brygget etter tysk tradisjon på det friske vannet i Lofoten. Lofotpils samarbeider med lokale bønder om lokal produksjon av malt, humle og krydder.

Produksjonskapasiteten er beregnet til ca. 2 mill. liter i året, litt avhengig av type produkt og antall tanker for fermentering og lagring.

Alt produksjonsutstyr var nytt i 2014. Bryggeriet er 20 HL, tre-kjelesystem, levert av Kaspar Schultz i Tyskland og tappelinjen er for flaske, boks og fat, levert av Framax i Italia.

http://www.lofotpils.no/

Norske bryggerier

Se oversikt over norske bryggerier. Klikk her

Ølskolen

Lær mer om øl.
Klikk her

Bryggeri- og drikkevareforeningen | Næringslivets Hus | Middelthunsgate 27 | Majorstuen | Oslo | info@drikkeglede.no