Du er her:

Haandbryggeriet

Haandbryggeriet ble startet av fire lidenskapelig ølelskere (Jens Maudal, Rune Eriksen, Arne Eide og Egil Hilde) i 2005. De kom som en utfyllende nummer to inn i den norske mikrobryggerikulturen, og er i dag et av de mest innoverende bryggeriene vi har i Norge.
  • Skrevet av: Hege Ramseng
  • Dato: 18.08.2015
  • Skriv ut

Haandbryggeriet viste seg tidlig å være villige til å eksperimentere med forskjellige ølstiler, og spesielt surøl-prosjektet deres, som startet med bryggingen av den flandersk-inspirerte Haandbakk i 2006, var unikt i norsk sammenheng. De var tidlig ute med å utvikle ølutvalget i hovedstaden, selv om de lenge slet med å selge ølet sitt på hjemmebane.

I 2014 flyttet de inn i nye lokaler på ABB-tomta på Brakerøya, bryggeriet tredje i historien, og nå håper de at de har stor nok boltreplass en god stund fremover.

Les mer på hjemmesiden: www.haandbryggeriet.net

Norske bryggerier

Se oversikt over norske bryggerier. Klikk her

Ølskolen

Lær mer om øl.
Klikk her

Bryggeri- og drikkevareforeningen | Næringslivets Hus | Middelthunsgate 27 | Majorstuen | Oslo | info@drikkeglede.no