Du er her:

Ekangersmuget

Ekangersmuget er Bergens minste og mest lokalt forankrete bryggeri. Humlen er riktignok ofte amerikansk men vannet er 100% filtrert av de syv fjell og de fleste av deres ulike brygg bærer navn etter bergenske ord og uttrykk.
  • Skrevet av: Hege Ramseng
  • Dato: 27.02.2018
  • Skriv ut

Samtlige bryggere skarrer selvfølgelig på r'n - selv om en gjør det av feil årsak...

Etter den gryende oppstarten på et kjøkken i Bergens minste gatestump, det tidligere Ekangersmuget på Nygårdshøyden, har de rukket å hospitere som husbryggere for Bølgen&Moi, før skjebnen nå har ført dem ut på landet. Og etter at myndigheter og fut godkjente søknadspapirer og dokumenter i februar 2016 kunne de endelig kalle seg et ekte Bryggeri! Nå putrer Ekangersmugets 400 liters system dag og natt slik at tørste bergensere kan drikke ekte håndverksøl fra de beste vannhullene i Bergen.

https://ekangersmuget.no/

Norske bryggerier

Se oversikt over norske bryggerier. Klikk her

Ølskolen

Lær mer om øl.
Klikk her

Bryggeri- og drikkevareforeningen | Næringslivets Hus | Middelthunsgate 27 | Majorstuen | Oslo | info@drikkeglede.no