eikogtid

Eik & Tid

I Smak Selv sine lokaler ligger bryggeriet Eik & Tid som spesialiserer seg på surøl gjæret på eikefat. De tar i bruk teknikker og råvarer fra vår egen norske gårdsøltradisjon, og bruker det de har lært av de belgiske og amerikanske mesterne innen surølsbrygging.
  • Skrevet av: Hege Ramseng
  • Dato: 15.11.2016
  • Skriv ut

Resultatet blir øl som smaker friskt og syrlig, og har elementer av norsk natur i seg. Det kan til og med hende at noen av smakene tar deg tilbake til barndommen og minner fra turer i skog og mark.

En gang hver måned invitereres publikum til å bli med på en omvisning i bryggeriet der de forteller hvordan ølet blir til.

https://www.facebook.com/eiktid

Norske bryggerier

Se oversikt over norske bryggerier. Klikk her

Ølskolen

Lær mer om øl.
Klikk her

Bryggeri- og drikkevareforeningen | Næringslivets Hus | Middelthunsgate 27 | Majorstuen | Oslo | info@drikkeglede.no