Berentsens Brygghus

Fra barnsben har daglig leder Harald Berentsen visst hvilken kurs som var staket ut for ham. Han er fjerde generasjon drikkevare-produsent i familiebedriften som hans oldefar, kaptein Wilhelm Berentsen, grunnla i 1895.
  • Skrevet av: Erik Bentsen
  • Dato: 30.05.2010
  • Skriv ut

I over 100 år var Berentsens en ren brusfabrikk, så det er først og fremst alkoholfri lesk som har ligger i bunnen for suksessbedriften.  Bryggeriet har fulgt trender og vært omstillingsdyktig gjennom flere epoker, og lager i dag både saft, brus, vann, eplemost, sider, øl og brennevin.

I bunnen for alt ligger sansen for smak, som har fulgt Berentsenfamilien gjennom generasjonene. Den naturlige smaken, som aldri går av moten. Bedriften fremstår i dag som en av de mest moderne og automatiserte i sin størrelse.

 

Norske bryggerier

Se oversikt over norske bryggerier. Klikk her

Ølskolen

Lær mer om øl.
Klikk her

Bryggeri- og drikkevareforeningen | Næringslivets Hus | Middelthunsgate 27 | Majorstuen | Oslo | info@drikkeglede.no