Du er her:

mat

Øl, vin og mat. Perfekte kombinasjoner til tradisjonsmat

Gustav Jørgensen og Geir Salvesen, 2015: Den første boken som likestiller øl og vin. Ølekspert Gustav Jørgensen og vinekspert Geir Salvesen gir sine beste anbefalinger til tradisjonsretter. Med oppskrifter.
  • Skrevet av: Hege Ramseng
  • Dato: 08.09.2015
  • Skriv ut

Gustav Jørgensen er aktuell med sin tredje bok. «Øl, vin, mat» er et sammensurium av ulike retter og øl og vin. Han har fått med seg Geir Salvesen, Aftenpostens vinanmelder som allerede har 16 bøker om vin på samvittigheten, og Oslorestauranten Olympen. Dette er på alle mulige måter en smakfull bok. Her får du oppskriftene på klassiske matretter som seibiff med løk, finnbiff og lutefisk, i tillegg til et nennsomt utvalg av øl og vin som kan passe til maten.

Les intervju på Ølportalen: http://olportalen.no/2015/09/21/tipser-ol-vin-mat/

Norske bryggerier

Se oversikt over norske bryggerier. Klikk her

Ølskolen

Lær mer om øl.
Klikk her

Bryggeri- og drikkevareforeningen | Næringslivets Hus | Middelthunsgate 27 | Majorstuen | Oslo | info@drikkeglede.no