Du er her:

kvig

Øl- og matboka: en guide til til øl og mat

Jørn Idar Almås Kvig, 2015: En guide til øl og mat er en inspirerende og unik bok, proppfull av oppskrifter og tips til både klassikere og retter med en ny tvist.
  • Skrevet av: Hege Ramseng
  • Dato: 26.11.2015
  • Skriv ut

I denne praktboken finner du over 50 oppskrifter, som inneholder øl, eller som passer utmerket ved siden av øl. Alt fra hovedretter og desserter til marinader og sauser. I tillegg til dette får du gode råd til matlaging med øl, oversikt over ølkategorier og en innføring i ost og øl.

Norske bryggerier

Se oversikt over norske bryggerier. Klikk her

Ølskolen

Lær mer om øl.
Klikk her

Bryggeri- og drikkevareforeningen | Næringslivets Hus | Middelthunsgate 27 | Majorstuen | Oslo | info@drikkeglede.no