Du er her:

Brygging

Øl-brygging. Fra hånd til munn

Thomas Horne; Colin Eick; Eivind Stoud Platou (Illustratør) ; m.fl. 2013: Dette er boka for alle som har et lidenskapelig forhold til øl. Enten du drømmer om å brygge det perfekte ølet eller ønsker å bli en bedre ølkjenner, gir denne boka deg inspirasjon og kunnskap.
  • Skrevet av: Hege Ramseng
  • Dato: 13.11.2013
  • Skriv ut

Her presenteres alle hovedtypene av øl, med smak og særtrekk. Pilsner, pale ale, trappist og stout er bare noen av ølene som blir beskrevet. Deretter forklares hjemmebryggingens kunst trinn for trinn: hvilket utstyr du trenger, ingrediensene og selve bryggeprosessen.

Forfatter Thomas Horne og fotograf Colin Eick har reist på kryss og tvers i Norge og samlet oppskrifter, tips og råd fra landets mest kjente bryggere. Her får vi vite noen av hemmelighetene til blant andre Nøgne Ø, Ægir, Lervig og Kinn. Forfatterne har også tatt turen innom Crow Bar og Maaemo i Oslo, som utforsker og serverer nye øltyper, og en håndfull hjemmebryggere.

Boka inneholder 72 oppskrifter på hjemmebrygget øl. Å lage eget øl er verdens beste hobby. Det er enkelt, billig, morsomt og sosialt, og resultatet skaper garantert god stemning!

Norske bryggerier

Se oversikt over norske bryggerier. Klikk her

Ølskolen

Lær mer om øl.
Klikk her

Bryggeri- og drikkevareforeningen | Næringslivets Hus | Middelthunsgate 27 | Majorstuen | Oslo | info@drikkeglede.no