Du er her:

røros

Mat for berser, stuter og kølkjørersker - mat til øl og øl i mat, oppskrifter med Rørospreg

Jørgen Langeng, Lars-Eric Granqvist, Mikael Forselius og Per Ole Græsli, 2016: De fire kokkene og ølbryggerne som deler oppskriftene i boka er hverken berser, stuter eller kølkjørersker. Men de er lidenskapelig opptatt av å brygge det beste ølet, og å bruke det i og til mat.
  • Skrevet av: Hege Ramseng
  • Dato: 11.04.2016
  • Skriv ut

Boka ”Mat for berser, stuter og kølkjørersker - mat til øl og øl i mat, oppskrifter med Rørospreg” er for deg som liker mat, men ikke vil tilbringe for mange timer på kjøkkenet, og som liker øl.
 

Norske bryggerier

Se oversikt over norske bryggerier. Klikk her

Ølskolen

Lær mer om øl.
Klikk her

Bryggeri- og drikkevareforeningen | Næringslivets Hus | Middelthunsgate 27 | Majorstuen | Oslo | info@drikkeglede.no