Du er her:

Den komplette guiden til norsk øl

Hylje Mortensen; Vidar Johnsen, 2009: En skål for det beste ølet i verden - de gyldne dråpene fra norske bryggerier! Norske ølkjenneres favorittbok. Den komplette guiden til norsk øl og ølhistorie.
  • Skrevet av: Petter Nome
  • Dato: 02.06.2010
  • Skriv ut

Ølvennene Hylje Mortensen og Vidar Johnsen skjenker her av sin uuttømmelige kunnskap om gudedrikken, fra vikingenes mjød til dagens rike utvalg av tradisjonelle og nye ølsorter. Bli kjent med norske bryggerier og bryggerihistorie, lær deg ølsmakingens finesser, hva som kjennetegner de ulike sortene, og hva slags mat de passer til. Dette er en bok som bør finnes hjemme hos enhver ølvenn. Hylje Mortensen har tidligere skrevet boka Dessert, øl og vin, samt en rekke artikler i blad og aviser. Vidar Johnsen, leder i Norøl, har skrevet en rekke artikler i tidsskrifter og bøker.

 

Norske bryggerier

Se oversikt over norske bryggerier. Klikk her

Ølskolen

Lær mer om øl.
Klikk her

Bryggeri- og drikkevareforeningen | Næringslivets Hus | Middelthunsgate 27 | Majorstuen | Oslo | info@drikkeglede.no