Du er her:

brygg mer øl

Brygg mer øl!

Colin Eick, Ingrid E. Skistad og Jostein Sæthre, 2016: Ny og flott bok i samme serie som bestselgeren Ølbrygging fra hånd til munn, som har solgt over 30 000 eksemplarer.
  • Skrevet av: Hege Ramseng
  • Dato: 08.09.2016
  • Skriv ut
I denne nye boka om ølbrygging får alle bryggeglade enda flere bryggetips. Boka er skrevet for hjemmebryggere og ølentusiaster, både nybegynneren og den erfarne bryggeren som tørster etter å lære mer og få flere oppskrifter.

Hver råvare som brukes i bryggingen blir grundig beskrevet og karakterisert med egenskaper: malt, vann og mesking, humle og gjær. Her er også kapitler om ukonvensjonelle ingredienser, om utstyr, og dessuten tips til hvordan man lager sin egen oppskrift. Boka har en rekke nye og spennende oppskrifter fra bryggerier, både norske og utenlandske. Bakerst er en uunnværlig ølbryggerordbok. Boka er utstyrt med tabeller, register og illustrasjoner, i tillegg til inspirerende bilder.

Norske bryggerier

Se oversikt over norske bryggerier. Klikk her

Ølskolen

Lær mer om øl.
Klikk her

Bryggeri- og drikkevareforeningen | Næringslivets Hus | Middelthunsgate 27 | Majorstuen | Oslo | info@drikkeglede.no