Du er her:

Mindre sukker svir, men hvor mye og for hvem?

Vet vi nok om effekten av sukkeravgiften til å konkludere med at en økning i denne er det mest treffsikre redskapet for å oppnå en sukkerreduksjon, spør professorene Steen, Friberg og Ulsaker.
  • Skrevet av: Drikkeglede
  • Dato: 06.03.2018
  • Skriv ut

"Det er uheldig om innføringen av sukkeravgiften fører til an avsporing av bransjens arbeid med å redusere sukkerinnholdet i sine produkter. En bransjestyrt og gradvis reduksjon av sukkerinnholdet vil kunne gi forutsigbare effekter på tvers av produsenter, produkter og regioner."

Les hele saken her: https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/ngBl6B/mindre-sukker-svir-men-hvor-mye-og-for-hvem

Norske bryggerier

Se oversikt over norske bryggerier. Klikk her

Ølskolen

Lær mer om øl.
Klikk her

Bryggeri- og drikkevareforeningen | Næringslivets Hus | Middelthunsgate 27 | Majorstuen | Oslo | info@drikkeglede.no